Gelaatsverzorging

Voor de gelaatsverzorgingen werken met 4 topmerken: onze eigen Italiaans product Villa Paradiso Cosmetics en ook Sothys,Klapp en Germaine de Capucinni.

Villa Paradiso Cosmetics sinds november 2017 zijn wij voor Benelux de officiele invoerder van dit Italiaans schoonheidsproduct.Villa Paradiso staat voor Clinical huidverzorgingen zonder inspuitingen. In Italie aan het Gardameer heeft Villa Paradiso ook een kliniek waar behandelingen met dit product worden gedaan. Vele sterren en sporters zijn hier klant en verblijven er jaarlijks. Een klant die er voor uitkomt dat ze alleen producten van Villa Paradiso gebruikt is Tina Turner. Meer info volgt later op onze onder constructie website www.villaparadisocosmetics.be

Neem toch al eens een kijkje op onze Italiaanse site www.villaparadisocosmetics.it

 

Sothys  staat al meer dan 60 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging voor zowel voor de man als de vrouw. Voor elk huidprobleem heeft Sothys een adequate oplossing. Bij de instituutbehandelingen van Sothys werken wij met producten die vele malen sterker zijn dan de producten voor het thuisgebruik. Deze thuisproducten verlengen en ondersteunen de resultaten van deze behandelingen.

Klapp is een Duits cosmeticamerk en heeft met zijn meer dan 35 jaar ervaring in de werkstoffen cosmetica een zeer vooruitstrevende visie op schoonheid. KLAPP cosmetics is pioneer in de schoonheidsbranche en staat synoniem voor innovatieve en cosmetische behandelingen, precies daarvoor werd KLAPP cosmetics reeds meermaals met nationale en internationale prijzen bekroond.

Germaine de Capuccini werd in 1964 in Spanje gecreëerd door de charismatische Carmen Vidal en staat intussen in de top 5 van de internationale cosmeticamerken. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en een steeds vernieuwende technologie maakt het mogelijk om telkens weer invloedrijke cosmeticaproducten op de markt te brengen. Het luxemerk wordt verdeeld in meer dan 80 landen en dit in de meest exclusieve schoonheidsinstituten, de beste Spacentra en 5-sterrenhotels. Enkele internationale referenties : The Leading hotels of the World, Sheraton, Four Seasons, Le Méridien, Relais & Chateaux. Verder worden de producten enkel verkocht door opgeleide specialisten.